Koneenrakennusta Tampereella ja Kangasalla

Ota yhteyttä

JPTUF Oy tarjoaa kattavat koneenrakennuksen palvelut pitkällä kokemuksella. Yrityksemme on ollut toiminnassa jo vuodesta 2010 saakka, mutta johdoltamme löytyy alan kokemusta jo useiden vuosikymmenien ajalta. Palvelemme asiakkaitamme tällä hetkellä kahdessa toimipisteessä Tampereella ja Kangasalla. Meidät tunnetaan erityisesti pitkästä kokemuksestamme, ensiluokkaisista tuotteista, kustannustehokkaasta toimintatavasta ja toimivasta asiakaspalvelustamme.

 

Tarjoamiimme palveluihin kuuluvat kone- ja laiterakennus, mobiililaitteet, teollisuuslaitteet, keskusvalmistus, sähköhydrauliset ohjaimet ja kokoonpanotyöt. Tutustu tällä sivulla tuotteisiimme tarkemmin, ota yhteyttä ja pyydä meiltä tarjous. Saat meiltä parasta laatua kilpailukykyiseen hintaan!

Kone- ja laiterakennus

Tehokkaan laitekantamme avulla pystymme toteuttamaan kaikkein haastavimmatkin hankkeet.

Teollisuuslaitteet

Tuotamme teollisuuslaitteita ja niiden komponentteja, joustavasti yksilöllisten tarpeidesi mukaisesti.

Keskusvalmistus

  • Ohjauskeskukset
  • Painike- ja kytkentärasiat
  • Muut asiakastarpeet

Sähköhydrauliset ohjaimet

Rakennamme korkealuokkaisia sähköhydraulisia ohjaimia monenlaisiin tarkoituksiin. Sähköhydrauliset ohjaimet ovat yleistymässä teollisuus- ja rakennusalalla kovaa vauhtia. Niillä voidaan saavuttaa erittäin tarkka ja nopea hallinta.

Kokoonpanotyöt

Mekaaniset kokoonpanotyöt ovat yksi vahvuuksistamme. Teemme kokoonpanoja lukuisille eri teollisuuden aloille. Kokoonpanotyöt toteutetaan omilla konepajoillamme.

Ota yhteyttä ja kysy lisää palveluistamme

Ota yhteyttä JPTUF Oy:hyn ja kerro meille minkälaista palvelua tarvitset. Ystävälliset ammattilaisemme analysoivat tarpeesi ja tekevät sinulle erinomaisen tarjouksen palvelusta, tuotteesta tai niiden kokonaisuudesta. Tavoitat meidät puhelimitse, sähköpostitse tai yhteydenottosivulta löytyvällä lomakkeella!